Наверх

Враження про дитячий табір "Лінія відриву"

Автор
Опубликовано: 4299 дней назад (12 июля 2012)
Редактировалось: 9 раз — последний 22 июля 2012
0
Голосов: 0
Ось і промайнуло 10 чудових днів у дитячому християнському таборі "Лінія відриву"... Ми повернулись додому!
Позитивних вражень – море, і поки ще свіжі, хочеться поділитися ними із вами.

У таборі, що проводився на базі оздоровчого санаторію «Барвінок», ми були разом із малюком. Я вела гурток рукоділля, ну а Тьома-Сьома тим часом, знаходив собі нові пригоди і нових знайомих.


Програма табору була дуже насиченою і цікавою – як для дітей, так і для дорослих. Сумувати і справді, було ніколи – цікаві уроки, гуртки, загально табірні та індивідуальні ігри, представлення команд, ну і звичайно, захоплюючі богослужіння!

Малюк щодня щонайменше по півгодини проводив на батуті, ми часто гуляли у лісі, що поруч, спускалися до озера «Барвінок», споглядали за коником та іншою оточуючою природою, збирали сунички.


До табору приїхало 127 дітей віком від 7 до 14 років. Їх розділили на 11 груп по віку. Кожна команда називалась на честь однієї із країн: Франція, Англія, Німеччина, Ізраїль, Японія, Іспанія, Італія, Бразилія, Індія, Греція та Єгипет. А тема табору мала назву «На кордоні». Ідея полягала в тому, що діти мали визначитися із напрямком, стоячи на кордоні добра і зла, теперішнього грішного життя і майбутнього.

Окрім рукоділля (яким займалась я), для дітей щодня проводились такі гуртки: купання, музика та спорт.

Чим займалась із дітьми я? В перші два дні із різними групами ми робили фігурки із гіпсу – для брелоків та магнітів, далі – ліпили рамочки для фотографій із соленого тіста, потім – відкритки із скрап-букінгу, квілінгу та декупажу, та в останній день – робили картинки із пластикових тарілок.

Про техніку виконання всіх наших виробів і детальні фото очікуйте у найближчих статтях!

Я дійсно в захваті від чудово спланованої організації табору, та й Тьома-Сьома ще досі живе «під враженням». Нам було дуже тяжко розлучатися із своїми новими друзями – за 10 днів ми стали одне одному близькими. І навіть, повернувшись до рідного міста, малюк постійно шукає на вулиці знайомі обличчя, хоче зі всіма привітатися.

Ми дуже вдячні організаторам табору і команді, яка з нами працювала, за чудово проведений час у таборі «Лінія відриву». Сподіваємось, це не останній такий чудовий захід і подібні табори, ще будуть проводитися за своєю традицією кожного року!

Понравился пост? Поделитесь:

3973 просмотра
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!

© All Rights Reserved. Дети скоро!
При цитировании материалов сайта прямая ссылка обязательна. Полное использование материалов запрещено.
Телеканал Надія Твоя Библия: Библия, ответы на вопросы, христианская библиотека.